top of page
_DSF9172-12.jpg

Op maat gemaakte steunzolen

 

Steunzolen zijn individueel op maat gemaakte inlegzolen. Deze zorgen voor een specifieke correctie of ondersteuning van jouw voeten en ontlasten drukpunten. Bij last van hielspoor, doorgezakte voeten, overmatige eeltvorming en zenuwbeknelling kunnen steunzolen de voetklachten verlichten of zelfs helemaal wegnemen. Ook klachten aan de enkels, knieën en rug kunnen met steunzolen of inlegzolen worden aangepakt.  

Wij maken jouw steun- of inlegzolen volledig op maat aan de hand van een analyse van jouw voet, voetstand en motoriek. Geen voet is hetzelfde. Dat geldt ook voor de zooltjes. Ze corrigeren de stand van de voeten en zorgen voor een juiste drukverdeling en ondersteuning. Ook voor sportzooltjes ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Het duurt ongeveer twee weken vanaf de eerste afspraak totdat wij jouw steunzolen kunnen leveren. Na het bespreken van jouw klachten maken wij eerst voetafdrukken en volgt een pasafspraak. Als de zooltjes goed zijn krijg je deze mee en zien wij je na een maand terug om te bespreken hoe de zooltjes bevallen.

Kosten op maat gemaakte steunzolen

Kinderen t/m 17 jaar

aanbetaling € 60,-

+ 24 maanden € 10,-*

Volwassenen

aanbetaling € 80,-

+ 18 maanden € 10,-

* 100% garantie voor 2 jaar, ook bij groei

bottom of page