top of page
semi-orthopedisch-2.png

Semi-orthopedische schoenen

 

Een semi-orthopedische schoen (OSB schoenen) lijkt op een confectieschoen, maar biedt aan de binnenkant meer ruimte en mogelijkheden om je schoen aan te passen voor het verhelpen van jouw voetklachten. Semi-orthopedische schoenen worden ingezet bij pijnklachten, een afwijkende voetvorm, standafwijkingen, diabetes, reuma (reuma schoenen) en voorvoetklachten.

Grote collectie semi-orthopedische schoenen

Ieder voorjaar en najaar presenteren wij een nieuwe collectie semi orthopedische schoenen voor dames en heren. Er is een ruime keuze in uitvoeringen en modellen maatschoenen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een hoge semi orthopedische schoen of toch juist voor een halfhoog model. Ook in de afwerking zijn er verschillende opties. Zo maken we een mooie semi orthopedische schoen met veel draagcomfort. 

 

Semi-orthopedische sportschoenen
Blijven bewegen is belangrijk. Ook voor sporters kunnen wij voetklachten voorkomen en verhelpen door het maken van aangepaste sportschoenen. Wij maken een analyse van jouw voeten en kijken naar jouw looppatroon voor de beste oplossing met semi-orthopedische sportschoenen.

Veiligheidsschoenen
In sommige beroepen zijn veiligheidsschoenen verplicht of nodig. Semi-orthopedische werkschoenen zorgen naast de veiligheid ook voor comfort. Er zijn verschillende opties als je veiligheidsschoenen nodig hebt.

 

Semi-orthopedische schoenen voor kinderen

Kinderen met voetproblemen krijgen bij ons bijzondere aandacht vanwege hun groei en ontwikkeling. Voor hen hebben wij een zeer uitgebreide collectie semi-orthopedische kinderschoenen. Semi-orthopedische schoenen voor kinderen worden voorgeschreven bij instabiele kindervoeten, standafwijkingen, spasticiteit en verlamming.

Levertijd semi-orthopedische schoenen 

Het duurt vier tot zes weken vanaf de eerste afspraak totdat je kunt beginnen met het inlopen van de nieuwe schoenen. Aan de hand van jouw voetafdrukken worden steunzolen gemaakt. Deze worden gepast met het gekozen model voordat de schoenen afgewerkt worden. Pas als alles in orde is krijgt je de schoenen mee en zien wij je na een maand terug om te bespreken of de schoenen goed zitten.

Kosten OSB (semi-orthopedische schoenen)

Per paar

aanbetaling € 200,-

+ 18 maanden € 25,-

bottom of page